A ginkgo biloba vagy páfrányfenyő egy Kínában őshonos fa, amelyet évezredek óta termesztenek különféle felhasználási célokra. Mivel ez egy ősi növényrend egyedül fennmaradt tagja, néha élő kövületnek is nevezik.
Míg levelét és magját gyakran használják a hagyományos kínai orvoslásban, a modern kutatás elsősorban a ginkgo biloba-kivonatra koncentrál, amelyet a leveleiből készítenek. A ginkgo biloba-kiegészítők számos egészségügyi állítással és felhasználással társulnak, amelyek többsége az agyi működésre és a vérkeringésre fókuszál.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Vegán; Kifejezetten nátriumszegény/sószegény; Élelmi rostban gazdag
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = 0,5 g
1 adag naponta
Naponta 0,5 g vagy egészségügyi szakember utasítása szerint
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva
Összetevők
100% bio ginkgo biloba levélpor
Összetevők táblázata
Energia | 1321 kJ/316 kcal |
Zsír | 8,36 g |
- amelyben telített zsírsav | 2,80 g |
Szénhidrát | 31,60 g |
- amelyben cukor | 7,26 g |
Rost | 35,32 g |
Fehérje (protein) | 11,31 g |
Só | < 0,01 g |
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
Figyelmeztetések
- MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
- AdagolásAz ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Fontos egészségügyi figyelmeztetések
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Ha Ön terhes, szoptat, beteg vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!