A csicseriborsó liszt évszázadok óta az indiai konyha alapanyaga, a búzaliszt gluténmentes alternatívája.
A csicseriborsó liszt tele van egészséges tápanyagokkal. Kiváló helyettesítője a finomított búzalisztnek, mivel alacsonyabb szénhidrát- és kalóriatartalmú, ugyanakkor gazdagabb fehérjében és rostokban.
A csicseriborsóliszt ízletes, tápláló, amely segít javítani az étrend minőségét.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Gluténmentes; Telített zsírban szegény; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Fehérjében gazdag; Kifejezetten nátriumszegény/sószegény
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = ízlés szerint
ízlés szerint
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
Összetevők
100% bio csicseriborsó (Cicer arietinum) liszt
Összetevők táblázata
Energia | 1540 kJ/368 kcal |
Zsír | 6,1 g |
- amelyben telített zsírsav | 1,0 g |
Szénhidrát | 51 g |
- amelyben cukor | 2,2 g |
Rost | 9,3 g |
Fehérje (protein) | 22 g |
Só | < 0,01 g |
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
Figyelmeztetések
- MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!