A fügekaktusz, más néven medvetalpkaktusz, természetes módon fordul elő az Egyesült Államok délnyugati régióiban és Mexikóban. A fiatal növények lapos kaktuszpárnái ehetők, az idősebbeké azonban már nehézségeket okozna. A fügekaktusz Mexikó egyes régióiban az ételek elterjedt alapanyaga.
Számos jó tulajdonsága miatt gyógyászati alkalmazása is lehetséges.
Termékünk a fügekaktusz párnáiból (sokszorosan elágazó módosult ovális szár, lapos nyéltagok (cladodiumok) sorai, amelyek csúcsaikkal csatlakoznak egymáshoz) készül.
Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Zsírszegény; Fehérjeforrás; Élelmi rostban gazdag
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = 4 kapszula
2-4 kapszula naponta a főétkezések után
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva
Összetevők
fügekaktusz rost (opuntia ficus-indica); frukto-oligoszacharidok (FOS); kapszulahéj: szarvasmarha zselatin
Összetevők táblázata
Energia | 985 kJ/235 kcal | |
Zsír | 0,8 g | |
Szénhidrát | 21 g | |
Rost | 38,33 g | |
Fehérje (protein) | 17,1 g | |
Fügekaktusz rost | | 1800 mg |
Frukto-oligoszacharid | | 200 mg |
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
Figyelmeztetések
- MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
- AdagolásAz ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Fontos egészségügyi figyelmeztetések
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Ha Ön terhes, szoptat, beteg vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!