A Caleido HALKOLLAGÉN-peptid por fogysztásával javulhat a haj és a körmök egészsége, a bőr fiatalosan rugalmassá és feszessé válhat. Jótékonyan hathat az ízületek működésére is.
A hidrolizálás által létrejövő, peptid formában jelenlévő kollagén lényegében elő-emésztett kollagén, ami segíti a jó felszívódást az emésztőrendszer megterhelése nélkül.
Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Zsírmentes; Telített zsírtól mentes; Cukormentes
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = 5-10 g
1 adag naponta, folyadékban (pl.: leves, tej, gyümölcslé) feloldva
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
Összetevők
100% halkollagén-peptid (minimum 90% fehérje); Allergének: hal
Összetevők táblázata
Energia | 1536 kJ/367 kcal | |
Zsír | < 0,1 g | < 0,01-0,02 g |
- amelyben telített zsírsav | < 0,1 g | < 0,01-0,02 g |
Szénhidrát | < 1,5 g | < 0,15-0,3 g |
- amelyben cukor | 0 g | 0 g |
Rost | 0 g | 0 g |
Fehérje (protein) | > 90 g | > 9-18 g |
Só | < 1 g | < 0,1-0,2 g |
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
Figyelmeztetések
- MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Nyilatkozatok
A BSE/TSE állapot megerősítése
Ezzel igazoljuk, hogy ez a termék megfelel az összes vonatkozó hatályos Egyesült Királyság és EU jogszabályi előírásnak a fertőző szivacsos agyvelőbántalmak (TSE) és a szarvasmarhák szivacsos agyvelőbántalma (BSE) tekintetében emberi táplálékra vonatkozóan, és így mentes a TSE-től/BSE-től: Igen
Ez egyben annak igazolására is szolgál, hogy a fent említett termékek gyártásuk során nem érintkeztek olyan anyagokkal, amelyek TSE/BSE kockázati anyagokból származhattak.
A GM státusz megerősítése
Ezzel igazoljuk, hogy ez a termék nem GM-alapanyagokból készült, és ezért a jelenlegi szabályozás szerint nem vonatkozik rá címkézés.
A besugárzásmentes állapot megerősítése
Ezzel igazoljuk, hogy ez a termék, egészben vagy részben nem volt kitéve ionizáló sugárzásnak az európai irányelvek szerint: Igen
A nandrolon státusz megerősítése Ezzel igazoljuk, hogy ez a termék, akár egészben, akár részben, semmilyen módon nem érintkezett a nandrolonnal vagy annak prekurzoraival.
A NOB termékállapotának megerősítése
Ezzel igazoljuk, hogy ez a termék, részben vagy egészben, nem érintkezett a NOB (Nemzetközi Olimpiai Bizottság) és/vagy a WADA által tiltott termékkel/termékekkel.
Az állatkísérletek státuszának megerősítése
Ezzel igazoljuk, hogy az összes terméket nem tesztelték állatokon a gyártás egyik szakaszában sem a hatályos előírásoknak megfelelően.
A peszticidek állapotának megerősítése
Ez annak igazolására szolgál, hogy a fent említett termék megfelel az EU maximális maradékanyag-határértékeinek (MRL) a peszticidekre vonatkozóan.
A nanorészecskék állapotának megerősítése
Ez annak igazolására szolgál, hogy eltérő rendelkezés hiányában a fent említett termék nanorészecskéktől mentes. A Bizottság ajánlása a következőket határozza meg: Nanoanyag: természetes, véletlenszerű vagy előállított anyag, amely részecskéket tartalmaz, kötetlen állapotban vagy aggregátumként vagy agglomerátumként, és ahol a szám szerinti méreteloszlásban a részecskék legalább 50 %-ára egy, ill. több külső méret az 1 nm - 100 nm mérettartományba esik.
Csomagolás állapota
Ezúton igazoljuk, hogy a fent említett anyagban használt csomagolás megfelel az EU előírásoknak és az élelmiszeripari csomagolásokra vonatkozó későbbi módosításoknak.
A PAH állapotának megerősítése
Ezzel igazoljuk, hogy a fent említett termék megfelel az EU szabályozás által meghatározott max. PAH határértékeknek.
A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!