Ez a figyelemre méltó szuperélelmiszer kiváló fehérjeforrás, amely esszenciális aminosavat tartalmaz. A kendermagok optimális forrásai a zsírsavaknak, beleértve az omega 3-6-9-et és a létfontosságú ásványi anyagokat is. A kendermag két fő fehérjéje az edesztin és az albumin. Ezek a kiváló minőségű tároló fehérjék könnyen emészthetőek és táplálkozási szempontból jelentős mennyiségű aminosavat tartalmaznak. A hagyományos keleti orvostudomány és a klinikai vizsgálatok azonosították a kendermagot funkcionális élelmiszerként és fontos élelmiszerforrásként. A nyers kendermagok közül a legjobb minőségűeket kézzel válogatják ki, majd természetes vízzel tisztítják.
A bio kenderfehérje magas fehérjetartalmú, amely esszenciális aminosavakat tartalmaz. Ritka az az élelmiszer, amelyben mind a 22 aminosavat megtaláljuk. Ez magába foglalja azt a 8-at is, amit a szervezetünk önmagától nem tud termelni tehát táplálékokból kell magunkhoz vennünk. Található még benne több antioxidáns, valamint rengeteg vitamin és ásványi anyag. A kender fehérjéi a globuláris fehérjék, az edestin és az albumin. Magas fehérjetartalma miatt egyre népszerűbb a sportemberek és az aktív életmódot folytatók között.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Telített zsírban szegény; Omega-3 zsírsavakban gazdag; Alacsony cukortartalmú; Fehérjében gazdag; Élelmi rostban gazdag; Nátriummentes/Sómentes
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = ízlés szerint
ízlés szerint
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
Összetevők
100% bio kendermagliszt
Összetevők táblázata
Energia | 1680 kJ/401 kcal |
Zsír | 9,0 g |
- amelyben telített zsírsav | 1,0 g |
- amelyben egyszeresen telítetlen zsírsav | 1,0 g |
- amelyben többszörösen telítetlen zsírsav | 7,5 g |
Omega 3 zsírsav (Linolénsav) | 5,7 g |
Omega 6 zsírsav (Linolsav) | 1,8 g |
Szénhidrát | 2,0 g |
- amelyben cukor | 2,0 g |
Rost | 41,0 g |
Fehérje (protein) | 33,0 g |
Só | 0,0 g |
B1-vitamin (Tiamin) | 0,9 mg |
B2-vitamin (Riboflavin) | 0,3 mg |
B3-vitamin (Niacin) | 5,0 mg |
B6-vitamin | 1,0 mg |
B9-vitamin (Folsav) | 150 μg |
E-vitamin | 0,6 mg |
Kalcium | 150,0 mg |
Foszfor | 1000,0 mg |
Vas | 15,0 mg |
Réz | 1,9 mg |
Kálium | 440,0 mg |
Magnézium | 470,0 mg |
Mangán | 9,7 mg |
Cink | 7,2 mg |
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
Figyelmeztetések
- MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Nyilatkozatok
ROVARIRTÓK
Ez a termék megfelel a 834/2007/EK tanácsi rendeletben (és az azt követő módosításokban) meghatározott követelményeknek. Megfelel a SKAL szigorú biogazdálkodási előírásainak. A gyártási folyamat során a terméket és a csomagolóanyagokat nem teszik ki növényvédőszereknek vagy növényvédőszer-maradványoknak. Rovarirtó szereket nem tárolnak a helyszínen és nem használják a gyártási vagy raktározási területeken.
NEMKÍVÁNATOS ANYAGOK
A nemkívánatos anyagok (nehézfémek, PAH, mikotoxinok stb.) az EU-jogszabályokban (2073/2005, 1881/2006 bizottsági rendelet és annak egymást követő módosításai) meghatározott határok szintjei alatt vannak, ideértve az EFSA által az élelmiszer-szennyező anyagokkal kapcsolatos ajánlásokat.
GMO-MENTES
Ezt a terméket genetikailag nem módosították. A folyamat ellenőrzött, annak biztosítása érdekében, hogy a géntechnológiával módosított vagy az ezekből származó anyagokkal véletlenszerűen ne szennyeződhessen. A gyártó igazolja, hogy ezt a terméket nem kell címkézni a géntechnológiával módosított élelmiszerekről és takarmányokról szóló 1829/2003/EK és 1830/2003/EK európai uniós rendeletek alapján.
SUGÁRZÁS
A terméket besugárzás alá nem esett és megfelel az 1999/3/EK EU rendeletnek.
ÁLLATKÍSÉRLETEK
A gyártó megerősíti, hogy semmilyen termékkel nem végzett állatkísérleteket.
A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!