A dióhoz hasonlóan a kesudió elősegítheti a fogyást, a vércukorszint-szabályozást és a szív egészségét.
A kesudió alacsony cukortartalmú, rostban, szívbarát zsírokban és növényi fehérjében gazdag. Jó réz-, magnézium- és mangánforrás - amik az energiatermelés, az agy egészsége, az immunitás és a csontok egészsége szempontjából fontos tápanyagok.
A kesudió gazdag karotinoid és polifenol antioxidánsokban, amelyek segíthetnek a gyulladás csökkentésében és védelmet nyújthatnak a betegségekkel szemben.
Úgy tűnik, hogy a kesudió kevesebb kalóriát biztosít, mint azt eddig gondolták. Gazdag rost- és fehérjetartalma hozzájárulhat az éhség csökkentéséhez és a teltségérzés fokozásához. Mindezen tényezők együttesen segíthetnek a túlsúly csökkenésében.
A dióban gazdag étrend bizonyítottan jótékony hatással van a szív egészségére. Úgy tűnik, hogy a kesudió bizonyos előnyöket nyújthat a vérnyomás, a trigliceridek és a koleszterinszint csökkentésére.
A kesudió alacsony cukortartalmú és rostban gazdag - két tényező, amelyek együttesen hozzájárulhatnak a vércukorszint csökkentéséhez és a 2-es típusú cukorbetegség kialakulásának megelőzéséhez.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Gluténmentes; Élelmirost-forrás; Fehérjeforrás; Kifejezetten nátriumszegény/sószegény
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = ízlés szerint
ízlés szerint
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva
Összetevők
100% bio kesudió (anacardium occidentale); Allergének: nyomokban más dióféléket is tartalmazhat
Összetevők táblázata
Energia | 2314 kJ/553 kcal |
Zsír | 44 g |
- amelyben telített zsírsav | 8 g |
Szénhidrát | 30 g |
- amelyben cukor | 6 g |
Rost | 3 g |
Fehérje (protein) | 18 g |
Só | 12 mg |
Kalcium | 37 mg |
Vas | 7 mg |
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
Figyelmeztetések
- MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!