A schisandra chinensis (kínai kúszómagnólia vagy magnólia szőlő) gyümölcsét általában nem fogyasztják élelmiszerként, de Ázsiában és Oroszországban generációk óta használják gyógyászati célokra.
Lilás-piros bogyóit ötízűnek írják le: édes, sós, keserű, csípős és savanyú. A schizandra-bogyó magjai jótékony hatású lignánokat tartalmaznak.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Telített zsírban szegény; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Kifejezetten nátriumszegény/sószegény
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = 0,5 g
1 adag naponta
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva
Összetevők
100% bio schizandra (schisandra chinensis) gyümölcspor
Összetevők táblázata
Energia | 1542 kJ/368 kcal |
Zsír | 14,78 g |
- amelyben telített zsírsav | 0,71 g |
Szénhidrát | 38,83 g |
- amelyben cukor | 2,22 g |
Rost | 29,11 g |
Fehérje (protein) | 6,00 g |
Só | < 0,010 g |
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
Figyelmeztetések
- MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!