Az azukibab, más néven azuki vagy aduki, egy kis bab, amelyet Kelet-Ázsiában és a Himalájában termesztenek.
Az azukibab tápanyagokban gazdag, például rostokban, fehérjében és mangánban.
Az azukibab számos egészségügyi előnyt nyújt, ráadásul könnyen beilleszthető az étrendbe, készíthető belőle vörösbabpüré, csíráztatható vagy egyszerűen megfőzhető.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Fehérjében gazdag; Kifejezetten nátriumszegény/sószegény
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = ízlés szerint
ízlés szerint
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
Összetevők
100% azukibab (Vigna angularis); Allergének: nyomokban glutént, szóját és szezámmagot tartalmazhat
Összetevők táblázata
Energia | 1264 kJ/302 kcal |
Zsír | 1,9 g |
- amelyben telített zsírsav | 0,8 g |
Szénhidrát | 41 g |
- amelyben cukor | 0,7 g |
Rost | 19 g |
Fehérje (protein) | 21 g |
Só | < 0,01 g |
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
Figyelmeztetések
- MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!