A tápióka, más néven manióka egy meglehetősen magas kalóriatartalmú keményítőt és proteint tartalmazó gyökérzöldség, amelyet a világ számos országában széles körben fogyasztanak. C-vitamint és rezet tartalmaz.
Az ételallergiás egyének számára előnyös lehet a tápiókagyökérliszt használata főzéshez és sütéshez, mivel glutén-, gabona- és diómentes.
A tápiókaliszt a tápiókagyökér őrlésével készül.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Gluténmentes; Zsírmentes; Telített zsírtól mentes; Alacsony cukortartalmú; Kifejezetten nátriumszegény/sószegény
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = ízlés szerint
ízlés szerint
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
Összetevők
100% bio tápióka / manióka (Manihot esculenta) liszt
Összetevők táblázata
Energia | 1367 kJ/327 kcal |
Zsír | 0 g |
- amelyben telített zsírsav | 0 g |
Szénhidrát | 80 g |
- amelyben cukor | 4 g |
Rost | 0,9 g |
Fehérje (protein) | 0 g |
Só | 0,01 g |
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
Figyelmeztetések
- MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!