A süngomba - más néven oroszlánsörény gomba - nagy, fehér, bozontos gomba, amely az oroszlán sörényére hasonlít.
Nemcsak kiváló étkezési gomba (több, mint 30 féle aromaanyagának köszönhetően), hanem rendkívül értékes gyógygomba is.
A hagyományos kínai orvoslás sok száz éve használja. Észak-Amerika bennszülött népei is nagyra értékelték erejét.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Cukormentes; Élelmi rostban gazdag; Kifejezetten nátriumszegény/sószegény
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = 0,5-3 g
1 adag naponta
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva
Összetevők
100% bio süngomba (hericium erinaceus) por
Összetevők táblázata
Energia | 1536 kJ/367 kcal |
Zsír | 2,95 g |
- amelyben telített zsírsav | 0,72 g |
Szénhidrát | 23,4 g |
- amelyben cukor | < 0,1 g |
Rost | 50,0 g |
Fehérje (protein) | 10,50 g |
Só | 0,007 g |
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
Figyelmeztetések
- AdagolásAz ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
- MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Fontos egészségügyi figyelmeztetések
Nyilatkozatok
A termék nem besugárzott. A termék nincs feldolgozva és nem tartalmaz állati eredetű termékeket vagy melléktermékeket, alkalmas a vegán étrendhez. A 2018/848-as és a 396/2005-ös EU-rendeletek, valamint a BNN ajánlásai szerint a termesztés során nem használtak növényvédő szereket.
SZENNYEZŐANYAGOK:
A 2023/915 EU-rendeletnek megfelelően
GMO:
A termék nem biomérnöki vagy genetikailag módosított anyagból készült.
ALLERGÉNEK:
Az 1169/2011 EU rendelet II. melléklete szerint – a helyszínen nem dolgoznak fel és nem tárolnak allergéneket.
A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!