Egy igazán kiegyensúlyozott, lágy ízű klasszikus. Tökéletes választás bármely hagyományos, vagy újszerű tésztaétel elkészítéséhez. A Felicia tésztacsalád az olasz Molino Andriani családi specialitása. Gluténmentes termékeiket szakértelemmel és szenvedéllyel készítik, kiváló minőségű alapanyagaikat nagy gondossággal válogatják és kíméletesen dolgozzák fel. Ennek köszönhető ez a különleges, 100%-ban Bio, gluténmentes szortiment.
A kukoricaliszt gluténmentes, így lisztérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják. Kiemelendő foszfatidil-szerin tartalma. Ez a vegyület az agyi információátadás egyik legfontosabb molekulája. A stresszhatások, az idegesség és a depresszió kivédésében is jelentős szerepet bírhat.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Gluténmentes; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Cukormentes; Nátriummentes/Sómentes
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = ízlés szerint
ízlés szerint
Fogyasztása az egész család számára változatos lehet, értékes tápanyagokat tartalmaz. Különböző szószos ételek vagy hideg tésztasaláta kiválóan elkészíthető belőle.
Tárolás: Száraz, hűvös, fényvédett helyen
Összetevők
55% bio kukoricaliszt; 45% bio rizsliszt
Összetevők táblázata
Energia | 1534 kJ/366 kcal |
Zsír | 1,6 g |
- amelyben telített zsírsav | 0,3 g |
Szénhidrát | 80 g |
- amelyben cukor | 0,5 g |
Rost | 1,6 g |
Fehérje (protein) | 6,1 g |
Só | 0 g |
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!