A shatavari, más néven asparagus racemosus, egy spárgaféle adaptogén gyógynövény. Állítólag az adaptogén gyógynövények segítenek a szervezetnek megbirkózni a fizikai és érzelmi stresszel.
A shatavari-t általános, az életerő javítására szolgáló, élénkítő hatású gyógynövénynek tekintik, így az ájurvédikus orvostudomány alapvető összetevője.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Élelmi rostban gazdag; Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = 1-3 g
1 adag naponta
1 adag por krémes állagú élelmiszerben - pl. lekvár, joghurt, túró - elkeverve
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
Összetevők
100% bio shatavari (asparagus racemosus) por
Összetevők táblázata
Energia | 1310 kJ/313 kcal |
Zsír | 2,7 g |
- amelyben telített zsírsav | 1,05 g |
Szénhidrát | 47,79 g |
- amelyben cukor | 5,8 g |
Rost | 35,23 g |
Fehérje (protein) | 6,81 g |
Só | 0,089 g |
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
Figyelmeztetések
- MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!