A jasberry egy új rizsfajta, amely évtizedekig tartó természetes keresztezés eredménye. A sötétlila szín és a magas antioxidáns tartalom a rizst szuperétellé teszi - emellett lágy, aromás és nagyszerű ízű. A jasberry rizs antioxidáns kapacitása – amelyet egy független laboratórium igazol és ellenőriz – olyan magas, hogy nem csak a szokásos szuperételekkel versenyezhet, hanem még meg is haladja őket: A jasberry ORAC-értéke (oxigén radikális abszorbanciaképessége) háromszor annyi, mint a fekete áfonyáé négyszer olyan magas, mint a goji bogyóé és 7-szer annyi, mint a kelkáposztáé. Antioxidáns kapacitása 40-szerese a barna rizsének. A gyártó számára különösen fontos a thaiföldi rizstermelők támogatása, akik a világ legszegényebbek közé tartoznak. Más társadalmi induló vállalkozások mellett a 2017-es elkötelezettségük nyertes volt a Chivas The Venture Thailand versenyen, a szociális induló vállalkozások versenyén, amely elősegíti a projekt előrehaladását.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Gluténmentes; Telített zsírban szegény; Alacsony cukortartalmú; Élelmirost-forrás; Kifejezetten nátriumszegény/sószegény
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = 50 g
ízlés szerint
Tárolás: Szobahőmérsékleten, fénytől-, nedvességtől védve
Összetevők
100% teljes kiőrlésű jasberry rizs
Összetevők táblázata
Energia | 1432 kJ/342 kcal | |
Zsír | 3,4 g | |
- amelyben telített zsírsav | 0,8 g | |
Szénhidrát | 65,5 g | |
- amelyben cukor | 1 g | |
Rost | 4,8 g | |
Fehérje (protein) | 9,1 g | |
Só | < 0,01 g | |
Mangán | 2,3 mg | 115.00 |
Magnézium | 132 mg | 35.00 |
Foszfor | 320 mg | 46.00 |
Molibdén | 66,9 μg | 134.00 |
Cink | 2 mg | 20.00 |
1 NRV (Nutrient Reference Values): Nagykorúak számára ajánlott napi beviteli referenciaérték (8400 kJ/2000 kcal)
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!