A Felicia teljes kiőrlésű zab tésztája kiváló rost- és vasforrás.
A zab a fűfélék családba tartozó gabonaféle. A belőle készült élelmiszerek mindig is a szénhidrátok és az energia fő forrásai voltak. Tészta formájában kielégíti a finomságok iránti vágyat és új ízélményt nyújt az ízlelőbimbóknak.
A zabot az északi országokban termesztik, ami jobb minőségű alapanyagot biztosít a biogazdálkodás során.
Mindazoknak kiváló választás, akik az egészséges és természetes táplálkozást választják anélkül, hogy lemondanának a fenséges ízekről.
Sokoldalú és al dente, a zab finom íze sokféle kombinációt tesz lehetővé a konyhában, gyorsan és egyszerűen.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Gluténmentes; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Telített zsírban szegény; Alacsony cukortartalmú; Élelmirost-forrás; Nátriummentes/Sómentes
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = ízlés szerint
ízlés szerint
Fogyasztása az egész család számára változatos lehet, értékes tápanyagokat tartalmaz. Különböző szószos ételek vagy hideg tésztasaláta kiválóan elkészíthető belőle.
Tárolás: Száraz, hűvös, fényvédett helyen
Összetevők
51% teljes kiőrlésű bio zabliszt, bio kukoricaliszt, bio barnarizsliszt, bio rizsliszt, bio tápiókakeményítő
Összetevők táblázata
Energia | 1481 kJ/354 kcal | |
Zsír | 4,4 g | 6.00 |
- amelyben telített zsírsav | 0,8 g | 4.00 |
Szénhidrát | 68 g | 26.00 |
- amelyben cukor | 0,8 g | |
Rost | 5,4 g | |
Fehérje (protein) | 9,9 g | 20.00 |
Só | 0 g | |
Vas | 2,4 g | 17.00 |
1 NRV (Nutrient Reference Values): Nagykorúak számára ajánlott napi beviteli referenciaérték (8400 kJ/2000 kcal)
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!