A datolya bőséges tápanyagforrás, magas rost- és antioxidáns tartalmú, természetes édesítőszer.
A datolya édes íze, tápanyagai, rostjai és antioxidánsai miatt a fehér cukor kiváló helyettesítője.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Zsírmentes; Telített zsírtól mentes; Élelmi rostban gazdag; Kifejezetten nátriumszegény/sószegény
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = ízlés szerint
ízlés szerint
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
Összetevők
100% bio datolya por
Összetevők táblázata
Energia | 1484 kJ/354 kcal |
Zsír | 0,1 g |
- amelyben telített zsírsav | 0,0 g |
Szénhidrát | 78,0 g |
- amelyben cukor | 77,0 g |
Rost | 16,0 g |
Fehérje (protein) | 2,1 g |
Só | 0,01 g |
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
Figyelmeztetések
- MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!