Friss, bio minősített kelkáposzta, tisztítva, szeletelve, levegőn szárítva és őrölve.
Rendkívül magas vitamintartalmú szuperélelmiszer. Jótékony hatásait nagy mennyiségű kalcium-, C-vitamin-, folsav-, béta-karotin-, rost-, lutein-, omega-3 és omega-6 zsírsav-, valamint karotinoidtartalmának, esszenciális aminosavkészletének és alacsony szénhidráttartalmának köszönhetjük.
Szupersztár zöldség, a tápanyagok raktára! Sok benne a rost, a kalcium, a vas, az A-, C- és K-vitamin. Ezenkívül nagy mennyiségben tartalmaz karotinoidokat, luteint és zeaxantint.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Zsírszegény; Telített zsírban szegény; Élelmi rostban gazdag; Fehérjeforrás; Nátriummentes/Sómentes
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = 1 teáskanál
Készíts belőle zöldturmixot vagy keverd joghurthoz. 6 éves kor alatt nem adható.
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
Összetevők
100% bio fodros kel (Brassica oleracea var. Sabellica) por
Összetevők táblázata
Energia | 1301 kJ/311 kcal |
Zsír | 2,5 g |
- amelyben telített zsírsav | 0,7 g |
Szénhidrát | 41,5 g |
- amelyben cukor | 32,7 g |
Rost | 27,5 g |
Fehérje (protein) | 16,8 g |
Só | 0 g |
Nátrium | 0,64 g |
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
Figyelmeztetések
- MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Nyilatkozatok
A BioMenü BIO FODROSKEL por szigorúan ellenőrzött gyártási folyamata biztosítja, hogy a nemkívánatos anyagok szintjei (nehézfémek, PAH, mikotoxinok, stb.) az EU jogszabályaiban (2073/2005/EK, 1881/2006/EK rendelet és az ezt követő módosítások) meghatározott határértékei alatt maradnak, beleértve az EFSA által az élelmiszer-szennyező anyagokra vonatkozó ajánlásokat is. az EFSA által biztosított élelmiszer-szennyező anyagok.
A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!