A szentjánoskenyérfa terméséből készített karobpor kiválóan alkalmas a kakaó helyettesítésére.
Édeskés, kakaóhoz hasonló ízű, szerves sókban gazdag bioélelmiszer. A kakaóval szemben nem tartalmaz izgatószereket (koffeint és teobromint), ezért gyermekek és felnőttek is nyugodtan fogyaszthatják
A karobporból készített élelmiszereket fogyaszthatják a kakaóra, tejcukorra és a lisztre érzékenyek és asztmások is.
Gazdag élelmi rostban, ásványi anyagokban, szerves sókban és vitaminokban is, ezért fogyasztása kifejezetten egészséges. Nem allergizál.
Ízletes önteteteket, italokat és süteményeket készíthetünk belőle.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Zsírszegény; Telített zsírtól mentes; Élelmi rostban gazdag; Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = ízlés szerint
Italokba keverve vagy sütéshez, főzéshez
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
Összetevők
100% bio karob por
Összetevők táblázata
Energia | 929 kJ/222 kcal |
Zsír | 0,65 g |
- amelyben telített zsírsav | 0,09 g |
Szénhidrát | 49 g |
- amelyben cukor | 40,5 g |
Rost | 9 g |
Fehérje (protein) | 4,6 g |
Só | 0,09 g |
Kalcium | 348 mg |
Kálium | 827 mg |
Vas | 2,9 mg |
B-vitamin | 0,46 mg |
B6-vitamin | 0,36 mg |
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
Figyelmeztetések
- MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!