A kókusztejpor a kókusztej porlasztva-szárításával készül, nem a kókuszdió szárított és őrölt húsából.
Magas zsírtartalma miatt a kókusztejpor jó helyettesítője a teljes zsírtartalmú tejpornak. Levesekhez, mártásokhoz és curry-hez kifejezetten ajánlott, azonban a teljes tejporénál magasabb zsírtartalma miatt a kókusztejporral készült sütemények sokkal laktatóbbak.
A kókusztej természetes módon vegán, valamint tej- és laktózmentes. A kókusztej 1:1 arányban helyettesíthető kókusztejporral.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Gluténmentes; Laktózmentes; Alacsony cukortartalmú
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = ízlés szerint
ízlés szerint
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
Összetevők
Kókusztejpor (75,4%), tápióka maltodextrin (24,6%)
Összetevők táblázata
Energia | 2600 kJ/621 kcal |
Zsír | 45,0 g |
- amelyben telített zsírsav | 37,0 g |
Szénhidrát | 52,0 g |
- amelyben cukor | 4,0 g |
Rost | 0,0 g |
Fehérje (protein) | 3,0 g |
Só | 0,5 g |
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
Figyelmeztetések
- MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!