A csicseriborsót, vagy más néven garbanzo babot évezredek óta termesztik és fogyasztják a közel-keleti országokban. Diós ízük és szemcsés állaguk jól passzol sokféle ételhez.
Gazdag vitamin-, ásványianyag- és rostforrásként a csicseriborsó egészséges tápláléknak számít.
A hüvelyes csicseriborsó magas fehérjetartalmú és kiválóan helyettesíti a húst számos vegetáriánus és vegán ételben.
Nagyon egészséges, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, rostokkal és fehérjékkel büszkélkedhet.
Bio; Vegán; Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Telített zsírban szegény; Alacsony cukortartalmú; Élelmi rostban gazdag; Fehérjeforrás; Hozzáadott nátriumot/sót nem tartalmaz
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = ízlés szerint
ízlés szerint
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen
Összetevők
100% bio csicseriborsó (Cicer arietinum); Allergének: nyomokban glutént, szóját és szezámmagot tartalmazhat
Összetevők táblázata
Energia | 1421 kJ/339 kcal |
Zsír | 5,9 g |
- amelyben telített zsírsav | 1,1 g |
Szénhidrát | 44 g |
- amelyben cukor | 2,4 g |
Rost | 16 g |
Fehérje (protein) | 19 g |
Só | 0,06 g |
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
Figyelmeztetések
- MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!