Az almaecet népszerű háziszer. Az emberek évszázadok óta használják főzésre és orvoslásra. Sokan állítják, hogy számos egészségügyi panaszt enyhíthet.
Az almaecet különféle egészségi tulajdonságokkal rendelkezik. Antimikrobiális és antioxidáns hatásai lehetnek.
Az almaecet az almacukor ecetsavvá történő erjesztésével készül, amely az ecet fő összetevője és ez felelős az egészségügyi előnyeiért.
Az ecet elsődleges összetevője – az ecetsav – elpusztíthatja a káros baktériumokat, illetve megakadályozhatja azok szaporodást, korábban fertőtlenítő- és természetes tartósítószerként is alkalmazták.
Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Allergénmentes; Zsírszegény; Fehérjeforrás
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = 2 kapszula
2x1 kapszula naponta
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva
Összetevők
térfogatnövelő szer: maltodextrin; almaecet (savtartalom: 35%); kapszulahéj: szarvasmarha zselatin
Összetevők táblázata
Energia | 1540 kJ/368 kcal | |
Zsír | 1,16 g | |
Szénhidrát | 70,73 g | |
Fehérje (protein) | 17,34 g | |
Almaecet | | 160 mg |
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
Figyelmeztetések
- MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
- AdagolásAz ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az étrend-kiegészítők nem gyógyszerek, nem rendelkeznek gyógyhatással, nem alkalmasak betegségek kezelésére sem megelőzésére. Ha Ön terhes, szoptat, beteg vagy gyógyszereket szed, konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt bármiféle étrend-kiegészítőt használna! Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!