A glicin név a görög ÉDES szóból származik.
A szervezetnek szüksége van a glicinre olyan fontos vegyületek előállításához, mint a glutation, a kreatin és a kollagén.
Ennek a fontos tápanyagnak a bevitelét növelheti, ha italokhoz és ételekhez porított kiegészítő formában adja, vagy ha kollagénnel egészíti ki.
Természetes anyagokból; Nem besugárzott; Mesterséges ízesítőmentes; Mesterséges színezékmentes; Tartósítószermentes; BSE/TSE mentes; GMO mentes; Hozzáadott cukrot nem tartalmaz; Zsírmentes; Telített zsírtól mentes; Cukormentes; Fehérjében gazdag; Nátriummentes/Sómentes
Adagolás, javasolt felhasználás, tárolás
Egy adag = 3-5 g
1 adag naponta
Tárolás: Jól zártan, száraz, hűvös, fényvédett helyen, gyermektől elzárva
Összetevők
100% glicin por
Összetevők táblázata
Energia | 791 kJ/189 kcal |
Zsír | 0 g |
- amelyben telített zsírsav | 0 g |
Szénhidrát | 0 g |
- amelyben cukor | 0 g |
Rost | 0 g |
Fehérje (protein) | 76 g |
Só | 0 g |
Átlagos értékek. Táplálkozási információinkat rendszeresen felülvizsgáljuk.
Figyelmeztetések
- TárolásElzárva és gyermekek számára hozzáférhetetlen helyen tartandó.
- AdagolásAz ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
- MinőségiTermészetes termékről lévén szó, a táplálkozási tulajdonságok változhatnak a környezeti feltételektől függően, illetve az idő múlásával.
Fontos egészségügyi figyelmeztetések
A termékek leírásai a termék vagy az alapanyag gyártójának tájékoztatásából származnak, valamint a termék összetevőiről szóló általános információk, amelyek jellemzően tudományos publikációkon alapulnak, nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le. Kérjük, hogy a termékleírások, ismertetők, reklámok és egyéb információk olvasásakor ezt vegye figyelembe!